Tijdelijk enkel betaling mogelijk via overschrijving.

Kan ik een bestelling retourneren?

Volgens de wet op de verkoop op afstand heb je het recht om je aankoop te retourneren, zonder verplichte opgave van een reden. Dit geldt voor bijna alle producten die Kleine Noorman verkoopt, met uitzondering van producten waar dit specifiek staat vermeld. Het retour zenden moet binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van je pakket gebeuren. Het artikel dient in originele verpakking en onbeschadigde en ongebruikte toestand te worden teruggestuurd naar :

kleine noorman
Naamsesteenweg 483
3800 Kerkom-bij-Sint-Truiden
België

Na de 14 dagen is de aankoop finaal en kan deze niet meer ontbonden worden. Bij retourneren zal het retour te ontvangen bedrag ( excl. de verzendkosten ) binnen 14 dagen aan u overgemaakt worden op een rekeningnummer naar u keuze.

Betaal ik verzendkosten voor het retourneren van een bestelling?

Tenzij er een fout gemaakt is door Kleine Noorman zijn we genoodzaakt om verzendkosten te rekenen voor de te retourneren bestelling. Deze kleine kost kan u vergelijken met de brandstof, parkeerkosten en kostbaar tijdsverlies die u zou hebben mocht u een bestelling moeten terubrengen naar een niet-online winkel.

Hoe kan ik retourneren?

Om een artikel of meerdere artikels te retourneren dient u binnen 14 dagen een email te sturen naar info@kleinenoorman.com met daarin de informatie over het te retourneren artikel:

  • Je gegevens & rekeningnummer
  • Artikelnaam
  • Datum van aankoop
  • Eventuele reden van retour

We contacteren je dan over de te volgen stappen.