Verzending & afhalen

Kan ik mijn pakje ergens afhalen?

Je kan je  pakje komen afhalen na afspraak te Kerkom-bij-Sint-Truiden, Naamsesteenweg 483.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Indien je voor meer als 75€ bestelt rekenen we geen verzendingskosten (minstens 120€ voor gratis verzending naar Nederland). Bestel je voor minder dan bedragen de verzendingskosten 3.8€ naar een adres in België en 6.95€ naar Nederland. We versturen onze pakjes via Bpost. Zo worden ze 24u na verzending geleverd de volgende werkdag (levering buitenland kan 48u bedragen). Wil je graag een pakje bestellen vanuit een ander Europees land contacteer ons dan even en dan kunnen we je de meest voordelige verzendtarieven opzoeken.

Hoe snel ontvang ik mijn bestelling?

Na het ontvangst van je betaling kan je je pakje binnen de 3 werkdagen verwachten. Dit geldt niet voor producten die alleen op bestelling te verkrijgen zijn, daar geven we per product een aparte leveringstermijn op.

Hoe kan ik mijn bestelling ontvangen als ik overdag niet thuis ben?

Bij je bestelling kan je steeds een alternatief leveringsadres opgeven, zoals een familielid of bijv. je werk. Is er niemand aanwezig om het pakje aan te nemen laat de postbode een briefje na in je brievenbus. Hiermee kan je het pakje ophalen op je postkantoor.

Kan ik de status van mijn bestelling volgen?

Door in te loggen met je gebruikers account kan je steeds de status van je huidge bestelling opvragen, daarnaast ontvang je ook een mail met een trackingcode van Bpost. Hiermee kan je steeds in hun systeem je pakje volgen.