Tijdelijk enkel betaling mogelijk via overschrijving.

Moet ik me registreren?

Het is niet nodig om je te registreren om een aankoop te doen. Je email adres vragen we je om je op de hoogte te houden van je aankoop en zodat we de mogelijkheid hebben je te contacteren mocht er een probleem met je bestelling zijn. Iets aankopen bij kleinenoorman.be betekent echter niet dat je je automatisch inschrijft op onze nieuwsbrief. Die keuze heb je apart. We sturen je dus alleen mails in functie van je bestelling.

Voordelen van je te registreren?

Het registreren op onze site heeft verschillende voordelen. Zo moet je niet telkens je gegevens opnieuw ingeven, je kunt wenslijstjes aanmaken en deze delen met je vrienden en producten die je in je mandje plaatst blijven hier veel langer in staan mocht je toch beslissen nog even te wachten met je aankoop.

Hoe meld ik me aan als nieuwe klant?

Je kunt je registreren op onze webwinkel via deze link, je kan echter ook gewoon inloggen met je facebook account. Je krijgt dan een popup van Facebook met daarin informatie die je moet accepteren om via Facebook in te loggen. Inloggen met Facebook is veilig en makkelijk.

Hoe kan ik mijn gegevens of paswoord aanpassen?

Je kunt steeds al je gegevens aanpassen op je profielpagina door hier in te loggen. Als je je facebook account gebruikt om in te loggen kan je je gegevens ook aanpassen na in te loggen. Het paswoord echter zal je op de site van Facebook zelf moeten aanpassen want wij hebben natuurlijk geen toegang tot je Facebook account.